Uitgeverij

Uitgeverij

Voor een boek om trots op te zijn


U schrijft een boek en wilt dit uitgeven

U bent volop aan het schrijven en het is uw droom om uw boek te publiceren. Maar hoe? In eigen beheer, waarbij u alle touwtjes in handen houdt, of wilt u een deel van de werkzaamheden uit handen geven?

Van Dien: tekstbureau, tekstschrijver én uitgever 

U bent welkom om mij uw manuscript toe te sturen. Ik beoordeel de tekst en adviseer u over opzet en structuur. In overleg zal ik uw teksten zonodig corrigeren of redigeren, of op uw verzoek zelfs (gedeeltelijk) herschrijven. Daarnaast geef ik u deskundige adviezen over het vervolgtraject.

Wat komt er allemaal bij kijken voordat u daadwerkelijk uw boek in handen houdt? Na een foutloze tekst, met een prettige leesbaarheid, volgt de layout, papiersoort, vormgeving van de omslag, ISBN aanvragen, een drukker vinden en marketing. Dat zijn nogal wat stappen, waarvan ik u er een aantal (of alle) uit handen kan nemen.

Uw boek uitgeven, geheel of gedeeltelijk in eigen beheer

U vertelt mij wat ik voor u kan doen en wat u liever zelf doet. Als tekstschrijver zorg ik voor de mooiste tekst. Als uitgever werk ik samen met goede grafische vormgevers. De drukkerij waarmee ik samenwerk levert uitstekende kwaliteit en staat bekend om MVO: duurzaam ondernemerschap en milieubewuste productie. Ook heb ik voor u een ISBN beschikbaar. Ik adviseer en begeleid u in de promotie van uw boek. Kortom, uw boek verdient - en krijgt - de beste kwaliteit, van begin tot eind.

Als u deze droom hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik maak graag een afspraak met u om alles door te spreken. Hoeveel of hoe weinig u ook uit handen wilt geven: elke vorm van samenwerking is mogelijk. Daarna maak ik voor u een offerte op maat, aangepast aan uw wensen en budget. Het eerste gesprek en de adviezen zijn overigens kosteloos en geheel vrijblijvend. 

Uitgaven van Van Dien Uitgeverij: 

 

OGGz-Hoe-bestaat-het-OMSLAG.klein
 
Hoe bestaat het! OGGz-verhalen uit de praktijk.
Voor informatie of bestellen: direct naar de pagina.
 
Boek_omslag_compleet.klein
 
De Par5 methode, de nieuwe standaard in acquisitie.
Voor meer informatie: direct naar de pagina.
 

 

 


Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en tips!